[rabbitmq-discuss] Clustering issue

Valentin Bernard vbernard42 at gmail.com
Wed Apr 20 08:28:28 BST 2011


Our nodes are now running on Windows XP 32bits, with the latest
(R14B02) Erlang version.

Also, it may be worth mentioning we're running a slightly modified
version of RabbitMQ 2.4.1 – the changes are the ones Charly listed
here: http://lists.rabbitmq.com/pipermail/rabbitmq-discuss/2011-March/012051.html
That doesn't seem to change anything in RabbitMQ behavior in that case
– I also ran the previous tests with an unmodified version of RabbitMQ
2.4.0, and IIRC the results were exactly the same.



On 19 avr, 18:07, Matthew Sackman <matt... at rabbitmq.com> wrote:
> Hi Valentin,
> On Tue, Apr 19, 2011 at 08:28:57AM -0700, Valentin Bernard wrote:
> > The version of RabbitMQ is the latest, but one of our nodes was hosted
> > on a Ubuntu server - with the packaged version of Erlang, which is
> > outdated (R13B03). Now that we excluded that node, the cluster doesn't
> > seem to become inconsistent anymore when running the previous tests.
> > Maybe the problem was there...
> Interesting. I do vaguely remember something in the release notes of a
> recent Erlang which mentioned the detection of mnesia partitions, so I
> wonder whether it was that. Just out of interest, which version of
> Erlang did you upgrade to?
> Matthew
> _______________________________________________
> rabbitmq-discuss mailing list
> rabbitmq-disc... at lists.rabbitmq.comhttps://lists.rabbitmq.com/cgi-bin/mailman/listinfo/rabbitmq-discuss

More information about the rabbitmq-discuss mailing list